bouwdrogerservice

Ervaar een stressvrije huurervaring

Laten we chatten!

Ma - Vr, 08:30 - 21:00 
Za - Zo, 10:00 - 19:00 

Telefonisch bereikbaar!

Bel +32 368 99 06 om met onze klantenservice te spreken.

Bekijk onze FAQ

Veel voorkomende vragen worden beantwoord op onzeFAQ-pagina.

In welke fase zet je een bouwdroger best in?

Afhankelijk van de situatie kan dit verschillen:

  • De bouwdrogers kunnen worden ingezet voor de dekvloer- en/of pleisterwerken, indien de woning tijdens nieuwbouwwerken of renovatiewerken bouwvocht heeft opgelopen door regenval of sneeuw. Vochtige muren en/of vloeren zullen de hechting vermoeilijken.
  • In de meeste gevallen worden bouwdrogers ingezet na dekvloer- en/of pleisterwerken. Bij deze kunnen de bouwdrogers perfect gecombineerd worden met een natuurlijke uitdroging door voldoende te verluchten of je kan de uitdroging stimuleren door bouwdrogers te combineren met ventilatoren en warmteluchtblazers. De ventilatoren zorgen voor een optimale luchtcirculatie en warmteluchtblazer kunnen relevant zijn om de te drogen ruimte op de ideale temperatuur te brengen. 

Opmerking: Pleisterwerken als dekvloerwerken hebben hun tijd nodig om hun uithardingsproces te kunnen voltooien. Voor pleisterwerken is het aangeraden om 48u en voor dekvloeren ongeveer 5 tot 7 kalenderdagen te voorzien tot natuurlijke uitharding. Dit om scheurvormingen te voorkomen.     

Onze missie

Onze missie

Onze Visie

Onze Visie

Succesverhalen