bouwdrogerservice

Ervaar een stressvrije huurervaring

Laten we chatten!

Ma - Vr, 08:30 - 21:00 
Za - Zo, 10:00 - 19:00 

Telefonisch bereikbaar!

Bel +32 368 99 06 om met onze klantenservice te spreken.

Bekijk onze FAQ

Veel voorkomende vragen worden beantwoord op onzeFAQ-pagina.

_

Over Ons

Bouwdrogerservice is meer dan alleen een bedrijf dat bouwdrogers verhuurt. Wij begrijpen dat elk bouwproject uniek is en andere behoeften heeft op het gebied van bouwdroging. Daarom nemen we de tijd om naar onze klanten te luisteren, hun specifieke eisen te begrijpen en nauw met hen samen te werken om ervoor te zorgen dat hun project soepel en efficiënt gedroogt kan worden.

We zijn gespecialiseerd in bouwdroging tijdens bouwprojecten, wat betekent dat we niet alleen drogers verhuren, maar dat we ook een uitgebreide oplossing bieden voor vochtgerelateerde problemen. Ons team van deskundigen voert grondige evaluaties uit en geeft een nauwkeurige schatting van hoe lang het zou duren om het gebouw in kwestie te drogen. Wij werken samen met onze klanten om een oplossing op maat te ontwikkelen die het droogproces effectief beheert.

onze prioriteit is ervoor zorgen dat onze klanten tevreden zijn met onze service. Wij staan altijd aan de kant van de klant en zorgen te allen tijde voor duidelijke communicatie en professionele service. Wij zijn trots op het leveren van apparatuur van topkwaliteit, professionele service en een algehele positieve ervaring voor onze klanten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen de beste resultaten voor uw bouwproject te bereiken.

Oplossingen op maat

Bouwdrogerservice gaat verder dan alleen het verhuren van bouwdrogers. Wij begrijpen dat vochtbeheersing een cruciaal aspect van de bouw is en dat vochtgerelateerde problemen tot vertragingen en extra kosten kunnen leiden. Daarom leveren wij niet alleen verhuurdiensten, maar bieden wij ook een totaaloplossing voor vochtgerelateerde problemen. Wij werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke behoeften te begrijpen en een oplossing op maat te ontwikkelen waarmee vocht tijdens het hele bouwproces effectief wordt beheerd. Ons doel is ervoor te zorgen dat uw project soepel en efficiënt verloopt, met minimale verstoringen en extra kosten.

Bij Bouwdrogerservice kan je terecht voor bouwdrogers, maar ook voor:

  • Opsporen van waterlekken
  • Opsporen oorzaken van vochtproblemen
  • Huren van bouwdrogers en adsorptiedrogers
  • Huren van verwarming en airconditioner
  • Huren van ventilatie- en stoftechnieken
  • Huren van industriële oplossingen en droging
  • Opvolgen van het droogproces op afstand
  • Drogen na waterschade, vochtproblemen, brandschade
  • Vochtmeting en vochtanalyse

Met je handen in je haar? Heeft u een specifiek probleem en vindt u geen oplossing? Neem contact met ons op en we zorgen voor een passende oplossing op maat. Van problemen in een appartement tot een industriehal. Bouwdrogerservice, uw expert in bouwdroging, vochtproblemen, schimmelproblemen, waterschade, brandschade en lekdetectie staat voor u klaar.

Onze missie

Onze missie

Onze Visie

Onze Visie

Succesverhalen