bouwdrogerservice

Ervaar een stressvrije huurervaring

Laten we chatten!

Ma - Vr, 08:30 - 21:00 
Za - Zo, 10:00 - 19:00 

Telefonisch bereikbaar!

Bel +32 368 99 06 om met onze klantenservice te spreken.

Bekijk onze FAQ

Veel voorkomende vragen worden beantwoord op onzeFAQ-pagina.

Onze Werkwijze

Onze onderneming is gespecialiseerd in het drogen van bouwprojecten, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Onze dienstverlening omvat het drogen van bouwvocht, wand- en vloerafwerkingen, evenals het oplossen van problemen met geur of schimmel, zowel voor residentiële als commerciële projecten.

Ons proces is efficiënt en eenvoudig. We beginnen met het selecteren van het geschikte pakket voor uw gebouwtype. Na het kiezen van een geschikt pakket, een leveringsdatum en de betaling, wordt uw bestelling in ons systeem verwerkt. In geval van drukte kan de leveringsdatum afwijken van de gekozen datum. Onze team planning neemt binnen de 24u contact met u op voor verdere planning en bevestiging.

Onze professioneel opgeleide technici zorgen vervolgens voor een efficiënte installatie met alle benodigde apparatuur. Tijdens de levering voeren ze diverse metingen uit om een optimale droging te waarborgen. Hierna installeren ze de producten in de aangewezen ruimtes.

Door een geschikte pakket selectie en onze expertise, kunt u erop vertrouwen dat uw project zorgeloos verloopt gedurende de gehele huurperiode. Onze opstelling is zodanig dat de droging zonder toezicht plaatsvindt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de status van de droging. Aan het einde van de huurperiode keren onze technici terug om de drogers op te halen en verrichten een eindcontrole om een kwalitatief eindresultaat te verzekeren. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw project op tijd en binnen budget wordt afgerond.

 

Onze missie

Onze missie

Onze Visie

Onze Visie

Succesverhalen